Juliga och glutenfria småkakor.Tre juliga småkakor som alltid smakar och som passar utmärkt på julens kakfat. Perfekt att ha redo när någon kommer förbi. Alla bakas med mandelmjöl och är glutenfria. Mandelkakor i en mängd olika smaker.De goda mandelkakorna med citron, apelsin eller lime. Alla är lika goda men i juletid är det mandelkakorna med apelsin och saffran som är allra mest populära. Bakas på mandelmjöl och är naturligt glutenfria. Här kan du se alla smakvarianter jag gjort genom åren. Kan frysas men jag tycker de är lite godare färska. Och de håller ett bra tag i burk med lock. Dubbla och fyllda mandelkakor.En annan slags mandelkaka (också glutenfri) är denna som påminner lite om macarons. Men SÅ mycket enklare att baka. På bilden ser du mandelkakor fyllda med ljuvlig lingonkräm. Jag har också gjort dem med en saffrans- och apelsinkräm. Svärmor bakar alltid dessa med en underbar kaffekräm. Passar utmärkt att frysa. Smaksatta syltgrottor.Syltgrottor smakar alltid och de godaste är faktiskt glutenfria och bakas med mandelmjöl. Till jul passar det utmärkt med pepparkaksgrottor med lingon eller saffransgrottor med hjortronsylt. Går också utmärkt att frysa.Ännu mera decembermys.Hela december fylls i år med recept, pyssel och inspiration. En del från arkivet och en del nybakat. Och så lite nytt julpyssel eller inspiration till dukning och julklappsinslagning. Hoppas att du vill följa med och att du tittar in till decembermyset här varje dag!Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!