Om

Varmt välkommen till min värld av blomster och bakverk!

Annelie heter jag som håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Jag bor i Åkersberga, norr om Stockholm. Har man, två vuxna barn och hus med trädgård. Att blomster och bakverk är det bästa som finns i livet hoppas jag att du ska känna här hos mig.

Blomster & bakverk är min hemsida där jag samlar alla recept och foton. Bakning ska vara enkelt och glädjefyllt tycker jag. Bakar gärna med olika mjölsorter, så här finns både klassiska bakverk och naturligt glutenfria. Bakar och skapar gärna i säsong och så blir det ett och annat blomsterpill eller annan form av blomsterkonst såklart.

Sedan hösten 2020 är jag enkvinnsföretagare på heltid efter 30 år som operativ projektledare på reklambyrå. Som fotograf, receptkreatör och bakboksförfattare producerar jag allt från produktbilder till recept med tillhörande foton till olika uppdragsgivare. Om du vill veta mer om det är du välkommen att läsa mer bläddra i min portfolio

Jag är så stolt över mina två böcker, Blomster & bakverk och Baka & ta tillvara. De kan köpas här hos Bokus (annonslänk) eller i bokhandeln. Önskar du ett signerat exemplar går det fint att köpa boken direkt av mig.

Kika gärna in till min butik och skriv upp dig på min mailinglista för senaste nytt, baktips och annat matnyttigt.

Allt gott,
Annelie