<div style="text-align: left;">Igår fyllde min stora kärlek år och jag var på väg att köpa med mig en prinsesstårta hem eftersom tiden var knapp. Och så läste jag de där kommentarerna på facebook att makens fru nog skulle se till att han fick en riktigt smaskig tårta till kvällen. Ja, och så är det ju det där med skomakarens barn. Sagt och gjort. En glutenfri mandelkaka vispades snabbt ihop efter <a href="http://call-me-cupcake.blogspot.se/2015/05/gluten-free-almond-cake-with-chocolate.html#.VVuRVrntmko" target="_blank" rel="noopener">detta</a> recept och sen gjorde jag en mjölkfri chokladfrosting, lite på känsla sådär. Och det blev så himla gott! En enkel kaka som gjordes lite lyxig men den är säkerligen lika god utan frosting, som sockerkaka. Kan tänka mig att lite nystött kardemumma blir pricken över i:et. Eller varför inte tillsammans med en klick grädde och lite färska sommarbär. Ljuvligt god sommarfika.</div> <div style="text-align: left;"></div> <div style="text-align: left;">Mjölkchokladfrostingen gjorde jag genom att vispa ett paket <a href="http://www.bluedragon.co.uk/products/coconut-cream" target="_blank" rel="noopener">Coconut Cream</a> (250 ml) tillsammans med en mjölkfri <a href="http://www.kungmarkattaab.se/vara-varumarken/plamil/" target="_blank" rel="noopener">chokladkaka</a> som försiktigt smälts över vattenbad. Och så hade jag i 1-2 msk kakao. Kokosgrädden kan gärna vara lite kyld när du vispar den och känns frostingen för mjuk att arbeta med kan du ställa in den i kylen en stund. Den frosting som blev över använde jag till att spritsa små toppar med, men då fick frostingen först ligga till sig en stund i spritspåse i kylen så att den blev formbar.</div> <div style="text-align: left;"></div> <div style="text-align: left;">Lite färska jordgubbar, några hackade pistagenötter och små penséer fick bli dekoration denna gång.</div> <div style="text-align: left;"></div>