<div style="text-align: left;">Det här med frukost på burk är himla fiffigt tycker jag. Allt rörs ihop på kvällen och blir klart i kylen över natt. På morgonen är det bara att plocka fram sin burk och lägga på lite topping och sen njuta frukost. Har ju tidigare skrivit om en av mina <a href="https://blomsterochbakverk.se/2013/november/ny-frukostvana-med-superfroet-chia.html" target="_blank" rel="noopener">frukostfavoriter</a>, <a href="https://blomsterochbakverk.se/category/recept-frukost.html" target="_blank" rel="noopener">chiapuddingen</a>. Den har nu fått konkurrens. I helgen blev det äntligen av att jag vågade prova 'overnight oats', eller <a href="http://amyspieceofcake.blogspot.se/2013/06/overnight-oatmeal-eller-davosgrot.html" target="_blank" rel="noopener">Davosgröt</a> som det också kallas. Och det känns redan som en riktigt god och hälsosam ny vana. Min davosgröt toppade jag den här morgonen med quinoapuffar, solrosfrön, pumpakärnor, färska hallon och kokoschips.</div> <div style="text-align: left;"></div> <div> </div> <div style="text-align: left;"> <div></div> </div> <div style="text-align: left;"><strong>Det här behövs:</strong></div> <div style="text-align: left;"></div> <div style="text-align: left;">1 dl havregryn (jag använde glutenfria)</div> <div style="text-align: left;">2 dl naturell yoghurt (jag använde havrebaserad)</div> <div style="text-align: left;">4 msk blandade bär (tar en blandning av det som finns i frysen)</div> <div style="text-align: left;">1 tsk solroskärnor</div> <div style="text-align: left;">1 tsk pumpakärnor</div> <div style="text-align: left;">Vaniljpulver, en gnutta (kan uteslutas)</div> <div style="text-align: left;"></div> <div style="text-align: left;">Rör ihop alltsammans på kvällen, på med locket och in i kyl över natt. Det blir inte enklare än så. Och riktigt gott. En hälsosam start på dagen - prova!</div>