Svalkande iskaffe, perfekt dryck i sommarvärmen! Här är några tips på hur du får till ett gott iskaffe.[video mp4="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/141/2025/07/iskaffe.mov?fm=mp4" data-setup='{"fluid": true, "autoplay":false}'][/video]Svalkande iskaffe på 3 olika sätt.Om du har en kaffemaskin, gör en dubbel espresso i ett stort glas. Ha i bara lite socker eller annan sötning och rör om. Låt svalna lite. Fyll på med 5-6 isbitar och mjölk av valfri sort.Brygg starkt kaffe och låt svalna lite. Fyll ett glas med isbitar och häll på hälften kaffe, hälften mjölk. Lite sötning om du vill.Om du får bryggkaffe över, häll i iskubsform och ställ in i frysen. Fyll ett glas med frysta kaffebitar och fyll på med mjölk. Lite socker gör att iskaffet smakar mindre bittert.Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!