Årets sista dag närmar sig och jag vill tipsa dig om 10 desserter till nyårsafton. Först ut en härlig klassiker, glassbomben. I min glasstårta ingår vaniljparfait, hallonsorbet, kladdkakebotten och söt maräng. Succé! Björnbärspannacotta med kardemummamousse och björnbärsganache. En både ljuvligt god och vacker dessert. Passar perfekt till dig som har björnbär i frysen. Vaniljpannacotta med salt smörkolasås är en ljuvlig dessert som kan förberedas i god tid. En härlig mix av len pannacotta, söt kolasås och en nypa salt. Pistagemousse är både gott och lätt att vispa ihop. Bilden med färska jordgubbar är från midsommarafton. Till nyår kan du servera moussen med hackad pistage och choklad. Eller kanske rostad mandelmassa. Marinerad citrusfrukt med smak av jul. Lätt och fräsch efter en middag. Ananaspaj är riktigt gott. Serveras med en klick vispgrädde. Om du tycker om ananas men vill göra en dessert utan mjölkprotein och vitt socker, titta in till denna Kokosmousse med karamelliserad ananas. Pots de crème au chocolat, en ljuvlig chokladkräm som passar utmärkt till nyårsafton. En vackert arrangerad desserttallrik gör alltid succé. Denna består av en citroncheesecake med salmbärspannacotta, mandelsmul och en chokladkräm. Kardemummapannacotta med calvadosäpplen, det här blev så gott! Saltkaramellcheesecake med äpple och kolasås. Visst är det något visst med dessert i glas!Ännu mera decembermys.Hela december fylls i år med recept, pyssel och inspiration. En del från arkivet och en del nybakat. Och så lite nytt julpyssel eller inspiration till dukning och julklappsinslagning. Hoppas att jag kan inspirera dig! Här kan du se alla inlägg med decembermys.Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!