Idag bjuder jag på chokladbollar på 7 olika sätt. Det är chokladbollens dag den 11 maj, men jag tänker att en chokladboll kan se ut på många olika sätt och innehålla fler smaker än bara choklad. För dig som kanske tycker mer om citron än choklad. Eller för dig som kanske vill göra chokladbollar utan vitt socker. Sedan bjuder jag såklart på riktigt goda chokladbollar också. Den med brynt smör, mörk choklad och kaffe är så god att klockorna stannar. Chokladbollar på 7 olika sätt:Chokladbollar med brynt smör, mörk choklad och kaffe. En variant med lite mer vuxna smaker. Brynt smör, ett helt paket god mörk choklad och lite espressopulver gör detta till en höjdare till chokladboll om du frågar mig.Havrebollar med chokladdryck. Jag gjorde dem som variation på chokladbollar till barnen när de var små och de är riktigt goda. De får en mjukare smak och liksom luftigare konsistens än klassiska chokladbollar.Energibollar. Här mixar jag havregryn med mandel, solroskärnor, kakao, cashew- eller mandelsmör, dadlar och kaffe. Och så berättar jag hur du ska mixa dadlarna så att det blir krämigt och gott.Chokladboll utan socker. En variant på energiboll om du vill prova flera recept.Citronbollar med ingefära. Syrliga bollar som funkar både som mellanmål eller när man vill ha något sött. De består till största del av rostade fiberhavregryn och cashewnötter. Så gott!Drottningtryfflar. En frisk sötsak på svenska bär (färska eller frysta). Inget socker här heller.Chokladbollstårta. Jo, du läste rätt. Den här skapelsen gjorde succé på en middag för snart tio år sedan. Tyvärr finns inte längre receptet att hitta men jag tipsar om bloggkompisen Fredriks recept i inlägget. Ännu mera blomster och bakverk.Häng med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Skriv upp dig på min mailinglista så får du mitt inspirationsbrev med jämna mellanrum i inkorgen. Fyll i dina uppgifter här.