<div> <div></div> <div></div> <div style="text-align: justify;"><span style="text-align: justify;">Åååhh, det är ju så roligt att baka macarons och nu var det verkligen alldeles för länge sedan. Bakade macarons nu i helgen när jag hade en </span><a style="text-align: justify;" href="https://blomsterochbakverk.se/2015/october/lite-blomster-och-bakverk-2.html" target="_blank" rel="noopener">tårtbeställning</a><span style="text-align: justify;"> och det var så nedrans skoj att jag var tvungen att ta hand om lite mer överbliven äggvita. Det blev chokladmacarons som jag fyllde med en mörkchokladtryffel av enklaste sort men ack så himla gott.</span></div> </div> <div></div> <div> <div> </div> <div></div> <div></div> <div><strong>Mörkchokladtryffel</strong></div> <div>150 g mörk choklad</div> <div>1,5 dl vispgrädde</div> <div>1 tsk honung</div> <div>25 g rumsvarmt smör</div> <div></div> <div style="text-align: justify;">Hacka chokladen fint. Häll vispgrädde och honung i en liten kastrull och koka precis bara upp. Dra kastrullen från plattan och lägg i den fint hackade chokladen. Rör tills allt smält. Tillsätt då det rumsvarma smöret och arbeta in i tryffeln så att den blir blank och jämn. Det bästa är att låta den ligga framme i rumstemperatur i några timmar för att tjockna till rätt konsistens men om du har bråttom går det att lägga in den i kylen i en 20 minuter. Fyll dina macarons och låt dem gärna ligga till sig i kylen till nästa dag.</div> <div style="text-align: justify;"></div> <div style="text-align: center;">Sen är det bara att njuta!</div> <div style="text-align: center;">♥</div> </div>