Lovade ju receptet på de GODA och GLUTENFRIA hallongrottorna från boken Nytt fikabröd. Baka dem och njut. Ät upp alla själv. Eller bjud och förvåna dina gäster. Eller plocka fram detta ess ur rockärmen nästa gång du får besök av någon som äter glutenfritt. Äsch. Inser att förväntningarna blev lite orimliga. Baka dem bara. Det är värt det. Glutenfria hallongrottor 25 st 120 g mandelmjöl 2 tsk vaniljsocker 50 g strösocker 100 g rumsvarmt smör 100 g Maizena majsstärkelse 30 g majsmjöl 50 g hallonsylt små kakformar Värm ugnen till 200 grader. Blanda samtliga ingredienser utom sylten till en deg (använd elvisp eller händerna). Dela degen i 25 lika stora bitar. Rulla varje bit till en boll, lägg en boll i varje form och placera på en plåt. Tryck en liten grop i varje boll. Lägg en liten klick sylt i varje hål. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Och sen fika. Nytt fika. Gott fika.