<div style="text-align: left;">Det har väl inte undgått någon att jag älskar macarons. Och framför allt att jag älskar att baka macarons. I fredags gjorde jag dubbla satser med lite varierande smak och utseende. Den här med smak av mjölkchokladtryffel fick omdömet 'den godaste macaron du någonsin gjort'. Men också 'det blir för sött med mjölkchoklad'. Och det är så där med macarons har jag märkt. Det är omöjligt att hitta den godaste fyllningen. Smaken är bekant som baken.</div> <div></div> <div> </div> <div style="text-align: left;"></div> <div style="text-align: left;">Jag är inte heller överdrivet förtjust i just mjölkchoklad men just den här varianten smakar ypperligt till en stark kopp kaffe. Ja, om ni frågar mig alltså. Fast, min son dricker inte kaffe och skulle nog sätta i sig denna utan omsvep. Ja, man får smaka sig fram i världen av macarons helt enkelt. Och det ska man väl kunna stå ut med.</div> <div style="text-align: left;"></div> <div> <div style="text-align: left;">Den här gången provade jag också att dekorera mina macarons, både med spritsad mörk choklad som ovan och med dekorationssocker. De blev nog ännu sötare då, de små franska godsakerna.</div> </div>