Måndag igen och ett kort svep om veckan som gått. I fredags var vi på ÅkersbergaRevyn och himmel så imponerade vi blev av årets föreställning Tillbaka till samtiden. Vi skrattade i två och en halv timme och fick njuta av både sång, dans och humor. Det här är första gången vi besökt revyn trots att den faktiskt firar 45 år i år. Det kommer helt klart att bli fler gånger!I fredagens nyhetsbrev bjöd jag på några tips inför Fettisdagen och Alla hjärtans dag som ju infaller dagarna efter varandra i nästa vecka. Det är helt uppenbart att ni genast började provbaka semmelkladdkakan. Det enda bakverk som jag tycker kan ersätta den klassiska semlan. Dessutom naturligt glutenfri. Ni är många som säger att ni bakar den året om och jag förstår er. Så ljuvligt god!Förra veckan knöt jag också ihop januari och berättade vilka recept som besöktes mest under januari. Glädjande nog två lättbakade bröd i topp och det gjorde mig riktigt glad. Här kan du se hela listan. Jag köpte hem en bukett med vita tulpaner i helgen. Är så svag för vitt och grönt. Samlingen med vita pre-älskade föremål har förstärkts med dessa två. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag i somras fick syn på den vackra vasen från Nittsjö Keramik när vi besökte Hemslöjdens hus i Leksand. Jag gick runt med den en stund i korgen och kände efter innan jag bestämde mig. Det blev bra det. Föreläsning med workshop och trädgårdsmässa.Förra veckan satte vi också detaljerna för min kvällsföreläsning på Västerviks bibliotek. Den 17 april får ni skriva in i almanackan. Kvällen inleds med att jag pratar om att baka i säsong, ätbara blommor och blomsterkonst. Sedan är vi kreativa tillsammans och skapar med blommor. Biljetter säljs i receptionen. Ska bli så himla roligt!Det är nu också klart att jag i år är med på Nolia Trädgård 26-28/4 med egen monter och dagliga boksamtal på scenen. Ser verkligen fram emot att åka norrut med mina böcker och hoppas på att få träffa en massa nya ansikten. Som grädde på moset kommer jag att stå i montern intill Choklad-Jenny så att ni kan kliva in till en värld av både blomster, bakverk och choklad.Ses vi?