Måndag igen och snart är januari till ända. Jag som nyss tyckte att jag hade 31 långa dagar framför mig. Nåväl. Det känns härligt ändå att vi är en månad närmare våren. Isgatorna häromkring har inte varit nådiga och det skulle vara skönt att gå en promenad utan att oroa sig för att bryta något.Förra veckan bestod mestadels av planering och sådant där administrativt som hör företagandet till. För mig som driver en blygsam e-handel kom det nya regelverket kring producentansvar för förpackningar som en överraskning. Det där har krävt sina timmar att läsa på och höra av sig till organisationer och leverantörer. För att bara försöka förstå. I fredagens nyhetsbrev skrev jag en del matnyttigt om citrus och tipsade om en radda recept innehållande c-vitamin. Vill du smygläsa brevet gör du det här. Vill du fortsatt få mina inspirationsbrev i din egen inkorg fyller du i dina uppgifter här, allra längst ned på sidan.Jag skrev förresten ihop en liten guide i helgen om vanilj och skillnaden på olika sorter. Har redan fått fin respons på inlägget, det värmer! Här kan du se vad jag använder och varför.Vi firade förresten vår sons födelsedag i helgen. Han fyllde 25 år i förra veckan. T j u g o f e m . Ofattbart att det gått så lång tid sedan vi blev föräldrar. Och samtidigt känns det som att oceaner av tid har passerat. Vi bjöd på helstekt högrev med en riktigt god så kallad rub med smak av kaffe. Du hittar receptet här. Istället för tårta bakade jag den kolapaj som han varit så förtjust i ända sedan han var liten. Receptet finns i "Vinterns söta" av systrarna Eisenman. Liten är för övrigt inte ordet man förknippar med vår son som mäter dryga två meter över marken. Världens bästa son brukar jag säga.