Glad midsommar önskar jag dig! Vi firar sedan många år tillbaka midsommar hemma hos goda vänner. Det är en härlig blandning av åldrar på gästerna och det är både familjärt, festligt och fint. En tradition att värna extra om.Vi ses till lunch och då dukas en härlig midsommarbuffé upp med bidrag från alla. Undertecknad står varje år för tårta och dessert. Och undertecknad vill gärna förnya sig varje år. Så nu undrar jag lite hur det kommer att gå med tårtan och dess lager. Det blir ju lite av ett experiment varje gång. Går det åt pipsvängen får vi väl åka och köpa en tårta. Hittills har det inte behövts och jag lovar att återkomma med recept om det blir lyckat!Nu håller vi tummarna för fint väder så vi kan njuta av både lunch, tårta, quiz, femkamp, drink, middag och dessert ute. Nu är bästa tiden att dekorera sommartårtorna med ätbara blomster. Mina bästa tips till dig som vill dekorera med ätbara blomster hittar du här. Liksom en lista på några av de vanligaste blommorna som du kan använda. Lägger in ett klipp här nedan som jag hoppas kan inspirera dig.[video mp4="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/141/2025/06/reel-atbara-blommor.mp4" data-setup='{"fluid": true, "autoplay":false}'][/video]Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!