Nio rutor från november.Jag knyter ihop månaden som gått med ett urval bilder och topplistan över de mest besökta recepten. I november klev tre lättbakade filmjölkslimpor in på topplistan. Härligt att jag kan inspirera till brödbak. Det behöver verkligen inte vara svårt och det är ändå något alldeles visst med hembakat.Många goda och fina stunder.November fylldes med många goda och fina stunder. Jag höll i en workshop med blomsterpill hos Mathantverkstan i skärgården i Vaxholm. En härlig kväll där alla gick loss och skapade med blomster. Jag fick berätta om min företagarresa för kvinnliga nätverket W här hos Företagarna i Österåker. Imorgon är det dags för årets sista nätverksfrukost på Åkersbro och det ska bli så mysigt. Nu på lördag är det förresten julmarknad på vackra Åkersbro. Jag har pausat alla julmarknader i år men är det någon julmarknad jag vill besöka så är det Åkersbro. Alla andra år har jag själv medverkat och medarrangerat, så i år ser jag fram emot att kunna gå runt och njuta av stämningen.Jag och Susanne bjöd in till Novembermys i hennes butik drejat.se Det var verkligen mysigt! Det värmer något extra med alla samtal och möten som sker utanför blogg, hemsida och sociala medier.Jag har också fått ett par riktigt fina nya uppdrag som fotograf och ett intensivt arbete pågår. Dels ska de löpande uppdragen levereras och jag har några fotograferingar kvar att genomföra de närmaste veckorna. Och så vill jag ha tid att inspirera er härinne. Nu finns det redan en hel del juliga recept och ett urval hittar du här, under etiketten Jul. Populärast i november.Här är de mest besökta recepten i november. En blandning av bröd, småkakor, saffran, glass och en gryta. Gott så!1. Filmjölkslimpa med råg, havre och fröer.2. Makalös boeuf bourguignon på långkokt högrev.3. Snabba vörtbrödet utan jäst.4. Filmjölkslimpa med rivet äpple.5. De goda mandelkakorna, 7 olika smaker (glutenfria).6. Grundreceptet på mandelkakor, här med citron, apelsin och lime (glutenfria).7. Havre- och chokladkaka (utan gluten, mjölk, vitt socker).8. Havrekakor med tranbär på två sätt (med och utan gluten).9. Saffransgömmor med mandelmassa.10. Pistageglass.Stort tack till dig som gör mitt jobb så mycket roligare. Att du tittar in här betyder massor.Ännu mera blomster och bakverk.Häng med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Skriv upp dig på min mailinglista så får du mitt fredagsbrev i din inkorg. Fyll i dina uppgifter här.