Mest blomster blev det i decembers nio rutor. En utvald samling av de bilder som jag delat på Instagram under månaden som gått. December har varit en intensiv månad och jag bestämde mig tidigt för att låta arkivet med recept jobba istället för att slå knut på mig själv. Ni är dessutom så många nya som hittat hit under året att ni ju inte sett de juliga recept som delats tidigare. Mest blomster -och lite ätbart Det blev en makalöst härlig hyacintfrossa under ett par veckor hos mig på Instagram då jag fick i uppdrag av Blomsterfrämjandet att lyfta fram de svenskodlade hyacinterna. Ett riktigt fint uppdrag som jag fått mycket uppskattning för. Det enda nybakta på bloggen på länge blev denna saffranskladdkaka med lingongrädde. Jag delade också med mig av vårt godaste recept på saffranspannacotta och tipsade även om ett recept på lingonpannacotta. Så trevligt att servera desserten i små glas. Så orkar man smaka av båda sorterna! Och så visade jag denna knasigt goda smakupplevelse. En vitmögelost med lakritsgranulat inköpt hos ostkonstnären Anna på Ostmakeriet på Rindö. Jag har ju tipsat om deras fantastiska eldost tidigare. När Anna skrev att hon skulle göra en ny omgång lakritsbrie blev jag så nyfiken. Nu har jag så smakat Älvsala Svart och det är verkligen något för dig som gillar både ost och lakrits. Det var en del av min december och det som hamnade på tallrik och framför kamera. Ännu mera Blomster&Bakverk För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.