Mars i nio rutor med en delvis varm orange ton. Och däremellan sött, matigt bröd och grön vårkänsla. Med påsk redan i mars blev det några nya söta recept. En ljuvlig havtornsmousse, chokladpudding och havrebollar. Och så tipset om att sylta apelsinskal. Jag lekte en del med grönt och blomster. Och så bakade jag ett blommigt långpannebröd och ett stort grytbröd. Receptet på vår fantastiska fisksoppa delade jag också med mig av. Rekommenderas varmt!Populärast i mars.Listan över de mest besökta recepten i mars ser ut så här:Kalljäst stort grytbröd.Lantbröd på råg, ett två dagars bröd.Havrebröd med äpple i långpanna.Fisksoppa med saffran och parmesan.Filmjölkslimpa, den allra godaste.10 tips på god mat i påsk.Havrebollar med chokladdryck.Påskbröd i form av en påskhare.Mitt teffbröd, godaste glutenfria brödet.Nattjäst grytbröd, gott och lättbakat.Jag har gjort ännu ett par härliga desserter i påskhelgen. Recept kommer inom kort! Tack till dig som besöker min värld av blomster och bakverk.Ännu mera blomster och bakverk.Häng med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Skriv upp dig på min mailinglista så får du mitt inspirationsbrev med jämna mellanrum i inkorgen. Längst ned på sidan här fyller du i formuläret.