Juni i nio rutor.Det blev en härlig och välfylld juni som härinne präglats av midsommar, tårtor, goda desserter och kakor samt lite blomsterpyssel. Och så min fotoutställning såklart. Nu har jag varit på plats vid två tillfällen och det är så fint att få mötas där i galleriet och höra era reflektioner, prata blommor, teknik och kompositioner. I söndags hade jag dessutom glädjen att få sälja två av verken. Underbart! Bild tagen när mamma och pappa var på besök.På plats i galleriet 2 och 13 juli.Galleriet är öppet när The Nut House har öppet, så det är bara att kliva in. Inne i caféet finns signerade böcker att köpa när jag inte är på plats. I galleriet kan du köpa med dig kort med kuvert. Nästa tillfälle på plats är ikväll klockan 16-19. Lisa & co har kvällsöppet till kl 20 och dessutom är det bilkväll. Passa på att äta en god middag, kolla utställning och bilar.Sedan är jag på plats på utställningens sista dag den 13/7 klockan 12-16. Juni har också rymt allt från födelsedagsfirande, måla det sista på vårt garage, renovering hemma hos mina föräldrar, begravning, härligt midsommarfirande med kära vänner, företagarfrukost och nätverksfrukost. Jag har också porträtterat ett par företagare. Och när jag och Anneli på Anneko hade vårt senaste frukostmöte i NYA lokalen så kikade flera spontana besökare in och sade hej. Jag fick hänga med bästa Norrtälje-gänget! Från vänster: Anneli som är formgivaren bakom Anneko, undertecknad, Katarina som driver både Norrtelje Musteri och fantastiska Norrtelje Lanthandel och Marie med agenturen O Agentur som också har en underbar pop-up-shop på Gräddö. Populäraste recepten i juni.Det märks att det varit juni när topplistan fyllts av jordgubbar, rabarber, fläder, midsommarmat, tårtor och glass. Här är recepten som vi besökt allra mest under juni månad. En underbar lista, om jag får säga det själv. Och så flädersirapen som dök upp lite oväntat. Kul!Underbart att månadens lista toppas av pinocchiotårta med jordgubbar, vaniljkräm och grädde.Årets midsommardessert, pistagemousse klättrade genast upp i toppen. Pistage är gott!Rabarberlikör, vackert och gott. Ett recept som ännu håller sig kvar på listan.Kalljästa frallor, perfekta receptet till sommarens alla frukostar. Rör ihop på kvällen, grädda på morgonen.Godaste glassen! Pistageglass på bara tre ingredienser.Årets midsommartårta Kardemummamoussetårta med fläder och jordgubbar (med eller utan gluten).Rabarberrutor med frasigt havresmul. Kan bakas med eller utan gluten.Receptet på flädersirap har ni hittat till, roligt!Västerbottenpaj, en klassiker.Moussetårta med jordgubbar, rabarber och passion. Förra årets midsommartårta med ljuvliga smaker.Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!