Höstfärgade toner i det samlade collaget med blomster och bakverk från oktober. Månaden knyts i vanlig ordning ihop med ett urval bilder, främst från Instagram men även härifrån såklart. Höstfärgade blomster och bakverk Månadens recept blev en helt vanlig sockerkaka fast med brynt smör (galet gott), och sen de där vansinnigt goda energibollarna och de charmerande päronflarnen. Sen har jag lekt en hel del och skapat stilleben med höstfärgade blomster och blad. Har också plockat fram de där blommorna från trädgården jag torkat. Och så fick jag en helt fantastisk bukett av min kärlek när jag hade skrivit på bokkontraktet. En annan rolig sak som hände i oktober var att höstnumret av det amerikanska magasinet Origin Magazine kom ut. Du kanske kommer ihåg att jag var med även i januarinumret. Nu ville de ha med mig på nytt vilket jag blev så glad för och ännu gladare blev jag när exemplaren landade i brevlådan och jag fick se fyra sidor fyllda med mina blomster och bakverk. Och recept. Så fantastiskt roligt! Nominerad till Matbloggspriset för tredje året i rad Ytterligare en rolig sak som hänt är att Matbloggsprisets jury för tredje året i rad nominerat Blomster&Bakverk. Denna gång är jag nominerad i kategorin Hedersutmärkelse tillsammans med Zeinas Kitchen och Matgeek. Fredag 8/11 delas alla priser ut och i vanlig ordning på Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan. Här kan du se alla som nominerats. Ännu mera Blomster&Bakverk För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.