Nio rutor från februari.En hel månad ryms såklart inte inom nio rutor men det är fint att både blicka tillbaka såväl som framåt. Parallellt med livet och vardagen här hemma finns en värld utanför som känns helt upp och ner. Milt uttryckt. Jag kan stundtals fastna i nyhetsrapporteringen för att sedan försöka pausa. Känns nödvändigt för att orka.Att hitta ett sätt att balansera tillvaron kan för mig vara att sätta händerna i en deg. Luncha med mamma och pappa på oasen Slottsträdgården Ulriksdal. Njuta av en staycation tillsammans med goda vännerna i bokklubben. Renovera och tapetsera sovrummet. Fira en god vän med middag och sedan skratta gott tillsammans till föreställningen Je m'appelle Agneta. Läsa en bra bok. Ses på frukost tillsammans med Företagarnas kvinnliga nätverk W. Bara vara tillsammans med familjen.Ja, himmel så mycket fint som kan rymmas inom en månad som bara har tjugoåtta dagar. Från vänster till höger, med start högst upp: Lantbröd med solroskärnor, Kolakakor med choklad & kardemumma, tulpaner på Slottsträdgården Ulriksdal, filmjölkslimpa med mandel & frukt, tekakor med råg, glutenfria kolakakor med choklad, filmjölkslimpa med rivna morötter och mina bästa tips till dig som ska baka grytbröd. Samt ett inlägg om mitt arbete som fotograf och att våga ta nya vägar när andra visar tillit. Det kan du läsa här på Instagram eller här på Facebook. Populärast i februari.Jag har tagit fram några nya recept på både matbröd och småkakor under februari. Roligt nog består månadens topplista i princip bara av nya inlägg. Tidigare recept som seglat upp på listan är förklarligt nog semmelkladdkakan (utan gluten), den goda grytan på högrev och den klassiska mazarinen.Dessutom börjar filmjölkslimpan med morötter närma sig rekordnivåer vad gäller antal besök. Jag blir SÅ himla glad! Här nedan ser du de 10 recept som besökts allra mest under februari. Filmjölkslimpa med morötter.Tekakor med råg.Kolakakor med choklad & kardemumma.Baka grytbröd, mina bästa tips.Filmjölkslimpa med mandel & frukt.Semmelkladdkaka med mandel och kardemumma (glutenfri).Glutenfria kolakakor med choklad.Grytbröd med frukt & mandel.En makalöst god Boeuf bourguignon på långkokt högrev.Mazariner på klassiskt vis.Med hopp om bakglädje!Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!