En färgrik månad blev det denna grå november. Också en ovanligt händelserik månad. Det är ju vanligtvis den där månaden som känns både lång och grå och som en enda lång väntan till advent. Min november fylldes i alla fall med en hel del gott i vanlig ordning. Och så lite stilleben och blomsterpill, sådant där som gör gott för själen. Färgrik månad Jag bakade ett stort härligt grytbröd från vännen Fredriks Fikas nya bok. Och så visade jag hur man gör chokladlöv, det som jag tipsade om när jag gästade Bakpodden. Tidningen Rum Ute gjorde en intervju med mig som 'Inspiratören' och det hela slutade med att jag fick ta själva omslagsfotot. Går förbi tidningshyllor lite varstans och ler inombords. Tack alla ni som hör av er och som läst intervjun, det värmer! Häromdagen kom förresten ett nytt nummer av magasinet Rum Design som tipsar om mitt instagramkonto. Och så skrev lokaltidningen Kanalen en artikel om mig med anledning av att jag vann Matbloggsprisets Hedersutmärkelse. Oerhört tacksam och glad för alla som vill lyfta det jag gör. Och så blev det ju ett nytt anneliesblomsterdjur till samlingen. Ännu en slags fantasifågel. Det blir gärna det. Jag har förresten ett fint samarbete med Blomsterfrämjandet kring svenskodlade hyacinter på Instagram. Missa inte chansen att sprida blomsterglädje till jul och ge bort ett helt tråg med svenskodlade hyacinter till en vän. Kika in här för att läsa mer och vara med. Ännu mera Blomster&Bakverk För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.