December, vilken månad!Det är alltid intensivt sista månaden på året med allt som ska bakas och lagas inför jul och nyår. I år tror jag minsann att det blev besöksrekord på bloggen. Så himla roligt!Grönkålssallad, lakritsmandlar och pistageglass låg helt klart i topp. Därefter följde den glutenfria kaffekavringen, ugnsrostad brysselkål, glutenfri mjuk pepparkaka, den glassiga glassbomben, de ljuvliga mandelkakorna och det snabba vörtbrödet utan jäst. Pepparkaksrutorna med lingonfrosting fortsatte att besökas hela december. Förutom bakning och receptskrivande hann jag med två fotoutställningar och en julmarknad. Det blev flera turer till posten med presentlådor, signerade böcker och printar. Ovanpå det har jag födelsedag dagen före julafton och det ska såklart firas. Så tacksam att jag har vänner som ser det som självklart att komma hem till oss och fira min födelsedag den tjugotredje. Julafton hade vi också hemma hos oss, så det är kanske inte så konstigt att luften gick ur mig lite de där mellandagarna.Jag hoppas att dina jul- och nyårsdagar varit mjuka och att det nya året startat lagom lugnt. Gott nytt år och god fortsättning önskar jag dig.