Tre desserter som lyfter decembermyset är dagens receptinspiration. Från moussebakelse till pannacotta och crème brulée. Salmbärsmoussebakelse med saffranspannacotta och hallonkompott är en dessert som ska kännas som en gotländsk sommarnatt. För mig smakar ön just saffran och salmbär. Så här ser min kärlek till Gotland ut i en moussebakelse. Pannacotta med hallonspegel och kristalliserad vit choklad. Det här ser väl julhärligt ut! Crème brûlée med kardemumma är en av de godaste desserter jag vet. Dessutom kan den förberedas i god tid och det är något jag verkligen gillar med en dessert. Det bästa är förstås den gyllene knäckiga ytan med det lena, krämiga innehållet.Ännu mera decembermys.Hela december fylls i år med recept, pyssel och inspiration. En del från arkivet och en del nybakat. Och så lite nytt julpyssel eller inspiration till dukning och julklappsinslagning. Hoppas att jag kan inspirera dig! Här kan du se alla inlägg med decembermys.Ännu mera blomster och bakverk.Det betyder så mycket att du tittar in här och följer min värld av blomster och bakverk. Häng gärna med i mitt dagliga skapande på både Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Är du en av dem som jag skriver till varje vecka i mitt fredagsbrev? Om inte får du gärna bli min brevkompis genom att fylla i dina uppgifter längst ned på denna sida. Om du uppskattar mina recept och inlägg blir jag glad om du trycker på hjärtat eller stjärnorna (på inläggen med recept). Tack!